За сайта

Сайтът plajove.com е собственост на фирма Компютър Дриймс ЕООД, с ръководител на проекта Александър Костадинов и представлява онлайн каталог на българските плажове – по Черноморието и във вътрешността на страната.

В него се публикуват полезни статии свързано с плажове, спортуване, лято и други теми от този диапазон. Също така ще се обновява и допълва редовно каталог на плажовете в страната.

Сайтът предоставя свободно пространство за изказване на мнения, като си запазва правото да не позволява публикуване на коментари съдържащи обидни, нецензурни реплики, спам коментари, рекламни послания и съдържание неотговарящо на истината.

Plajove.com се старае да поднася достоверна и интересна информация, но не се ангажира с лекарски съвети и съвети свързани със здравето, моля при индивидуалните случаи да потърсите консултация с лекар или специалист по темата.

Информацията в сайта е авторска (с изключение на използвани фактически / новинарски материали, при които plajove.com посочва автор и източник) и всяко нейно не оторизирано използване и не посочване на източник подлежи на наказателно преследване от „Закон за авторското право и сродните му права“ / ЗАПСП.
Според Чл. 4. от ЗАПСП не са обект на авторско право:

1. нормативни и индивидуални актове на държавни органи за управление, както и официалните им преводи;
2. идеи и концепции;
3. фолклорни творби;
4. новини, факти, сведения и данни.
За повече информация и контакти с нас може да използвате формата за контакти и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

Plajove.com се администрира, хоства и управлява от system.bg.

Цени за рекламни пакети (VIP):
1месец – 40лв.
3месеца – 90лв.
6месеца – 150лв.
12месеца – 240лв.
*цените са без ДДС
*за повече информация свържете се с нас
Plajove.com Ви пожелава едно незабравимо лято, изпълнено с приятни емоции.